Service en Support

Voor het plannen van installatie & training, onderhoudsafspraken en het bestellen van onderdelen kunt u een e-mail sturen naar:

service@boixeurope.com 

 
Heeft u een dringende vraag? Bel:

0313 - 67 04 69


Over service en support

Service aan onze klanten staat bij Boix Europe hoog in het vaandel. Onze dienstverlening wordt uitstekend gewaardeerd door onze afnemers en beslaat de volgende terreinen:

Installatie
Boix Europe heeft service monteurs over heel Europa. Iedere verkochte machine wordt door één van onze eigen ervaren servicemonteurs geïnstalleerd. Hij zal uw medewerkers trainen in het bedienen van de machine, mede aan de hand van een overzichtelijke handleiding.

Storingen
Ondanks de hoge mate van betrouwbaarheid kan het uiteraard toch voorkomen dat een machine een storing vertoont. Gelukkig kunnen 90% van de storingen telefonisch opgelost worden, zodat u uw productieproces onmiddellijk weer kunt hervatten. Mocht de storing niet telefonisch opgelost kunnen worden dan wordt een servicemonteur ingepland om de storing zo snel mogelijk te verhelpen.

Onderhoud
Een periodieke onderhoudsbeurt aan uw machinepark voorkomt onnodige productiestilstand en zorgt ervoor dat uw systemen in een optimale conditie worden gehouden. Er zijn referenties voorhanden van Boix machines van 30 jaar en ouder die meer dan 40 miljoen trays hebben opgezet zonder noemenswaardige technische problemen. Dit succes wordt voornamelijk bepaald door de duurzaamheid van de materialen en het periodiek onderhoud door ervaren servicemonteurs.

Bij een onderhoudsbeurt worden de machines grondig door de monteurs geïnspecteerd, gesmeerd en afgesteld. Er vindt een controle plaats van kettingen, lageringen, scharnierpunten, afstellingen, bedieningselementen en eventuele lucht lekkages. Slijtagegevoelige onderdelen die aan vervanging toe zijn worden in overleg met u direct vervangen. Denk aan kettingen, luchtcilinders, lagers, ventielen, slijtdelen en vacuümfilters. Vervolgens worden de kettingen, lagers en formaat vormdelen doorgesmeerd en afgesteld. Tot slot wordt er uitgebreid met de machine proefgedraaid. Hierna kan de machine weer optimaal in uw productieproces meedraaien.

Transport
Indien Boix Europe het transport verzorgd, kunt u ervan verzekerd zijn dat dit in goede handen is. Boix werkt samen met transportbedrijven die ervaring hebben met het vervoeren van Boix machines. Het laden/lossen van machines op locatie kan worden uitgevoerd via een dok of met heftruck door personeel van de eindklant.
Hieronder ziet u een video van het laden van een Boix machine met heftruck. Lossen met heftruck kan op dezelfde manier uitgevoerd worden, maar dan in tegenovergestelde volgorde. 

Laden/lossen met een heftruck:                                                Lossen via een laad- en losdock: 

  

Voor meer informatie of vragen neem dan contact met ons op:

 

Spreek met een Engineer

Your Box Forming Partner