Onderneming

Boix Europe B.V.
Boix Europe is de leverancier van Boix verpakkingsmachines in Europa en marktleider in het vormen en verlijmen van zowel massief- als golfkartonnen verpakkingen. Onze machines zijn toepasbaar in uiteenlopende branches van AGF tot industriële toepassingen in food en non-food. Boix staat voor hoge kwaliteitsstandaarden en een uitstekend serviceniveau.

De hoge kwaliteitstandaarden van Boix machines en het uitstekende serviceniveau worden door onze klanten zeer gewaardeerd en zijn een duidelijk onderscheidende factor in de markt gebleken. Onze persoonlijke benadering, hoge kwaliteitsstandaard en drang naar continue verbetering heeft er toe bijgedragen dat Boix in een aantal segmenten de absolute nummer 1 is geworden. Hier zijn we trots op.

Boix Europe is gevestigd in Eerbeek (Nederland) en heeft om de Midden- en Oost- Europese markt beter te bedienen verkoopkantoren in Munchen (Duitsland), Zagreb (Kroatie) en Moskou (Rusland).

De machines worden geproduceerd in de hypermoderne fabriek van Maquinaría Boix in San Isidro (Alicante), Spanje. Dit familiebedrijf kent een historie van meer dan 40 jaar in het bieden van machine-oplossingen aan duizenden tevreden klanten in meer dan 70 landen. Boix Europe is een joint venture tussen Boix Maquinaría SL te Alicante (Spanje) en Gremio Vitalis B.V. te Amsterdam (Nederland).

Over Boix Maquinaria SL
Boix Maquinaria SL (www.grupoboix.com) is wereldwijd marktleider in verpakkingsmachines voor kartonnen trays en heeft vestigingen in Europa, Centraal- en Zuid-Amerika. De Europese markt wordt voornamelijk bediend door Boix Europe en voor Zuid-Europa door Boix Maquinaria. Daarnaast wordt vanuit Spanje de wereldwijde markt bediend. Boix Maquinaria is een Spaans familiebedrijf waarvan het management is gevormd door de tweede generatie van de familie Boix.


Over Gremio Vitalis B.V.
Gremio Vitalis B.V. (www.gremiovitalis.com) is een onafhankelijke investeringsmaatschappij onder leiding van Gert Romme en Maickel Weyers. In 2006 kocht Vitalis Gremio B.V. de aandelen van Handelsonderneming Versleijen B.V. Sinds 2007 is de firmanaam Boix Europe B.V.

 

Your Box Forming Partner