Boix! Uw partner voor het machinaal vormen van dozen.

Boix Europe levert en installeert dozenopzetmachines die kartonnen plano’s verlijmen en vouwen tot een doos. Met onderhoud en service ondersteunen wij onze klanten om dit proces van machinaal opzetten zo optimaal mogelijk uit te voeren. 

Onze passie is het vormen van sterke dozen die losse producten of kleinverpakkingen bij elkaar houden en die ‘retail ready’ in het schap van de supermarkt gepresenteerd worden. We zijn er trots op dat onze (om)dozen inmiddels dé standaard zijn voor het verpakken van groente, fruit, voorverpakt brood, snacks, aardappelproducten en vleeswaren.

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde partner voor het efficiënt opzetten van dozen, dan bent u bij Boix Europe aan het juiste adres!

 

Selecteer uw oplossing:

 

Welke tray past het beste bij uw product? En kunt u met een gekozen machine ook andere dozen opzetten? Met onze handige product selector is het mogelijk om vanuit drie invalshoeken tot de beste oplossing te komen:

 

  1. U kent het product => welke doos hoort daarbij?
  2. U kent de doos => welke machine hoort daarbij?
  3. U kent de machine => welke dozen horen daarbij?

 

Ons assortiment:

 

Wilt u weten wat voor dozenopzetmachines wij in het assortiment hebben? Ga dan naar ons assortiment, hier treft u ook de technische specificaties van onze machines aan.

 

 

Ga naar product selector
Vind jouw dozenopzetmachine

Your Box Forming Partner