Opzetmachine-uitbreidingen

Boix opzetmachines zijn er voor elke industrie en kunnen naar uw wens aangepast worden met verschillende modules. 

Naast machines, leveren wij producten die uw productieproces efficiënter maken. Hierbij kunt u denken aan machinetoevoegingen of zelfs lijnautomatisering.

Pre-feeder
De pre-feeder is een module die achter of naast de Boix verpakkingsmachine geplaatst kan worden. Het is de oplossing voor het automatisch aanvoeren en vullen van het planomagazijn van de machine.

De capaciteit van de pre-feeder staat gelijk aan een volle pallet plano’s. Dankzij de buffer die met de pre-feeder wordt gecreëerd hoeft het planomagazijn minder frequent gevuld te worden. De operator kan zo langer onafgebroken worden ingezet voor andere werkzaamheden teneinde te besparen op arbeidskosten. Pre-feeders zijn leverbaar voor diverse machine types.

Stapelaar
De stapelaar zal aan het einde van het proces de zojuist opgezette trays voor u opstapelen naar gewenste hoogte. Dit zorgt ervoor dat de operator minder handelingen hoeft te verrichten om de trays te verplaatsen. Boix biedt verschillende mogelijkheden zoals uitvoer inline, zowel links, rechts als custome-made.

Rollerbanen
Rollerbanen vergoten uw buffervoorraad van opgezette trays. Boix biedt zowel aangedreven als niet aangedreven rollerbanen aan.

Boix automatisch lijmtankvulstysteem
Deze optie zorgt ervoor dat u minder regelmatig uw lijmsysteem bij hoeft te vullen waardoor handlingskosten gereduceerd kunnen worden.

Het Boix automatisch lijmtankvulsysteem heeft een capaciteit van 50 kg hotmelt granulaat. Andere voordelen zijn constantheid van de lijmtempratuur en het kwaliteitsniveau. Lijmvulsystemen zijn leverbaar voor vrijwel het gehele assortiment.

Neem contact op met ons sales team voor meer opties en mogelijkheden.

Bezoek onze showroom
Lijmvulsysteem

Bij Boix zijn begrippen als klantgerichtheid, efficiency en custom made oplossingen vanzelfsprekend. Boix is daarom continue bezig met technologische ontwikkelingen en beschikt over een hypermoderne fabriek met een eigen R&D afdeling. Als Boix Europe team merken wij regelmatig dat onze klanten op zoek zijn naar maatwerkoplossingen. Neem contact op met ons sales team om de mogelijkheden te bespreken.

Bespreek de mogelijkheden

Your Box Forming Partner