Opzetmachine-uitbreidingen

Boix opzetmachines zijn er voor elke industrie en kunnen naar uw wens aangepast worden met verschillende modules. Naast machines, leveren wij oplossingen die uw productieproces efficiënter maken. Hierbij kunt u denken aan machinetoevoegingen of zelfs lijnautomatisering.

Pre-feeder
De pre-feeder is een module die achter of naast de Boix verpakkingsmachine geplaatst kan worden. Het is de oplossing voor het automatisch aanvoeren en vullen van het planomagazijn van de machine. De capaciteit van de pre-feeder staat gelijk aan een volle pallet plano’s. Dankzij de buffer die met de pre-feeder wordt gecreëerd hoeft het planomagazijn minder frequent gevuld te worden. De operator kan zo langer onafgebroken worden ingezet voor andere werkzaamheden teneinde te besparen op arbeidskosten. Pre-feeders zijn leverbaar voor diverse machine types.

 

Stapelaar
De stapelaar zal aan het einde van het proces de zojuist opgezette trays voor u opstapelen naar gewenste hoogte. Deze oplossing zorgt ervoor dat de operator minder handelingen hoeft te verrichten om de trays te verplaatsen. Boix biedt verschillende mogelijkheden zoals uitvoer inline, zowel links, rechts als custome-made.


Boix tray stapelaar

Rollenbanen
Rollenbanen vergoten uw buffervoorraad van opgezette trays. Boix biedt zowel aangedreven als niet aangedreven rollerbanen aan.

Rollenbanen voor buffervoorraad trays

 

Boix automatisch lijmtankvulstysteem
Deze optie zorgt ervoor dat u minder regelmatig uw lijmsysteem bij hoeft te vullen waardoor handlingskosten gereduceerd kunnen worden. Het Boix automatisch lijmtankvulsysteem heeft een capaciteit van 50 kg hotmelt granulaat. Andere voordelen zijn constantheid van de lijmtempratuur en het kwaliteitsniveau. Lijmvulsystemen zijn leverbaar voor vrijwel het gehele assortiment.

Boix Automatisch lijmtankvulsysteem

Kits voor het opzetten van andere doostypen
Voor meer flexibiliteit kun je naar behoefte kits toevoegen voor het opzetten van andere typen trays. Denk aan trays voorzien van ingerolde en uitgerolde hoeken, trottoirs en met een omgeslagen lange of korte zijde. Hiermee kun je de functionaliteiten van je dozenopzetmachine uitbreiden. Informeer naar de mogelijkheden. 

kits andere types trays en dozen

Boix servicecontract

Met een servicecontract van Boix Europe kiest u voor gemak en zekerheid. U bent gegarandeerd van regelmatig preventief onderhoud en profiteert van korting op Boix-onderdelen en uurtarieven. Bovendien wordt de garantie op een nieuwe machine met 6 maanden verlengd en staat Boix Europe u vanuit Nederland bij met een goed bereikbare afdeling Service & Support en een snelle levering van reserve-onderdelen.

Boix servicecontract

Vraag een offerte aan

Your Box Forming Partner