HAT dozensluitmachine

boix-hat-dozenopzetmachine

Kenmerken Boix HAT

  • Capaciteit: Tot 1200 deksels per uur.
  • DoostypesC1 en Blis
  • Doosformaten: 300x200x150mm tot 600x600x450mm
  • Levertijd: ±60 dagen (afhankelijk van seizoen)

Weten welke typen dozen je met de HAT kunt opzetten?
Download de technische specificaties:

Download technische specificaties

 

Of spreek direct met een engineer:

Spreek met een Engineer

 

Beschrijving Boix HAT

De Boix HAT dozensluitmachine is een volautomatische dozensluiter die niet-seriematige golfkartonnen trays voorziet van een deksel en deze stevig sluit door middel van verlijming. De machine doet zijn werk volledig automatisch, dus er is geen operator nodig.  

Door de inzet van een kwalitatief hoogwaardige dozensluitmachine is het mogelijk om veel tijd en geld te besparen tijdens het verpakkingsproces. Bovendien zijn de verpakkingen en producten optimaal beschermd tijdens het transport. De Boix HAT dozensluiter kan worden ingezet in een productielijn waarbij ononderbroken dozen met variabele hoogtes automatisch afgesloten dienen te worden. 

De machine herkent automatisch de hoogte van de trays en heeft variabele snelheden. Dankzij een productiesnelheid van maximaal 1.200 deksels per uur is het mogelijk om de productiviteit van een verpakkingslijn sterk op te voeren en met een benodigd vloeroppervlak van slechts drie palletplaatsen is de Boix HAT dozensluitmachine zeer compact te noemen. 

 

Mogelijke uitbreidingen voor de Boix HAT

Voor de Boix HAT zijn geen uitbreidingen beschikbaar. 

Bekijk hier ons volledige uitbreidingen-aanbod (voor de andere machines).

Ontvangt u graag een offerte? Vraag deze hier aan:

Vraag een offerte aan

Breng een bezoek aan onze showroom

Wellicht heb je een verpakkingsmachine op het oog die voldoet aan de eisen en behoeften van je bedrijf. Om er zeker van te zijn dat de machine de juiste voordelen biedt voor je productieproces, geven wij je graag de mogelijkheid de machine onder begeleiding van een ervaren specialist in onze showroom te bekijken.

Maak een vrijblijvende afspraak om de machine in onze showroom te bekijken. Nadat je het formulier hebt ingevuld nemen wij snel contact met je op.

 

Redenen om voor Boix dozenopzetmachines te kiezen:

usp-boix-dozenopzetmachines

Your Box Forming Partner